Geld lenen

Hypotheekadvies
Het kopen van een huis is vaak erg ingewikkeld. Welke woning kiest u, is de prijs wel redelijk, hoe weet u dat er geen verborgen gebreken zijn? Tal van vragen waar u zich over zult moeten buigen. Als u eenmaal een woning gevonden heeft bent u er nog steeds niet, u zult de financiering immers nog rond moeten krijgen.

Hypotheekadvies gesprek met een hypotheekadviseur
Vrijwel elke bank heeft een of meerdere hypotheekadviseurs beschikbaar om u te voorzien van het juiste advies. Tijdens een hypotheekgesprek krijgt u niet alleen advies over de financiering maar ook over andere praktische zaken die komen kijken bij het aankopen van een woning. Zo zal de adviseur u vaak ook kunnen adviseren over taxaties, het bouwkundig rapport en de notariële zaken. U doet er daarom goed aan al in een relatief vroeg stadium de hypotheekadviseur in te schakelen. Bij twijfel kunt u overleggen met een adviseur of het nodig is om een hypotheekspecialist in te schakelen of dat u nog beter kunt wachten.

Waarom een hypotheekadviseur?
In de moderne tijd waarin we ons bevinden is het zelfs al mogelijk om via het internet een hypotheek aan te vragen. Vaak ontstaan er daarom vraagtekens bij de noodzaak van een hypotheekadvies van een erkend hypotheekspecialist. Over het algemeen is het echter wel aan te raden om dit gesprek aan te gaan. De kennis en ervaring van de hypotheekadviseur zal u helpen een weloverwogen keuze te maken en belicht ook zaken die u zelf over het hoofd zou kunnen zien. De eventuele kosten die aan dit gesprek verbonden zijn kunt u laten meefinancieren in uw hypotheek waardoor het gesprek dus fiscaal vriendelijk is.
s

© LeenAanbieders.nl. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.